Рецензія на монографію: Боєчко Владислав Федорович. Друга Річ Посполита 1914–1921 рр. : становлення державності». - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2016. – 410 с. - Шваб, Анатолій (Літопис Волині, 2017)
Рецензія на монографію: Боєчко Владислав Федорович. Друга Річ Посполита 1914–1921 рр. : становлення державності». - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2016. – 410 с.