Педагогічна діяльність Г. Остапенка та В.Герасимчука на ниві Волинської освіти - Кравець, Анатолій (Літопис Волині, 2016)
У статті йдеться про діяльність, життєвий шлях громадсько-педагогічних діячів Г. Остапенка та В. Гера- симчука Луцького педагогічного коледжу в становленні національно-регіональної освітньої системи.