Духовно-просвітницька й пастирська діяльність протоієрея Григорія Римарчука (1889-1970) - Цап, Микола (Літопис Волині, 2016)
У статті висвітлено життєвий і пастирський шлях волинського православного священика протоієрея Григорія Римарчука. Особливу увагу приділено його духовно-просвітницькій діяльності, зокрема як викладача Волинської духовної семінарії на початку 1950-х рр.