ЛУЦЬК У МІЖВОЄННЕ ДВАДЦЯТИЛІТТЯ (РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ Г. МАЛЕОНЧУК ТА А. ШВАБА «МІЖВОЄННИЙ ЛУЦЬК: СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНИЙ, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ, КУЛЬТУРНИЙ РОЗВИТОК (1919–1939)») - Крамар, Юрій (Літопис Волині, 2023)
ЛУЦЬК У МІЖВОЄННЕ ДВАДЦЯТИЛІТТЯ (РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ Г. МАЛЕОНЧУК ТА А. ШВАБА «МІЖВОЄННИЙ ЛУЦЬК: СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНИЙ, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ, КУЛЬТУРНИЙ РОЗВИТОК (1919–1939)»)