РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ ПОЛЬСЬКОГО АВТОРА АДАМА РАФАЛА КАЧИНЬСЬКОГО ПРО РАДЯНІЗАЦІЮ ВОЛИНІ У 1944–1956 РОКАХ - Кучерепа, Микола (Літопис Волині, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ ПОЛЬСЬКОГО АВТОРА АДАМА РАФАЛА КАЧИНЬСЬКОГО ПРО РАДЯНІЗАЦІЮ ВОЛИНІ У 1944–1956 РОКАХ