НОВА МОНОГРАФІЯ ПРО РЕКТОРА ЧЕРНІВЕЦЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ, ПРОФЕСОРА-СЛАВІСТА Є. КОЗАКА - Карпо, Василь (Літопис Волині, 2025)
Рецензія на монографію: Чучко М., Грябан В. Євгеній Козак (1857–1933): життя та науковий доробок ректора Чернівецького університету, професора-славіста, священнослужителя (до 150-річчя зі дня заснування університету в Чернівцях) : монографія. Чернівці : Друк Арт, 2025. 136 с.