Ушанування пам’яті Олени Пчілки Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки - Євтушок, Євгенія (Літопис Волині, 2016)
Діяльність бібліотеки з ушануван пам’яті відомої письменниці та громадської діячки Олени Пчілки, усієї високоінтелектуальної родини Косачів особливо важлива сьогодні, коли в нелегкій борні за утвердження державності ми знову й знову надихаємося невгасимим світочем національної ідеї, що її виплекали минулі покоління.