Археологічна діяльність Олександра Цинкаловського та її вплив на сучасні дослідження праісторії Волині - Дяченко, Вікторія (Літопис Волині, 2016)
У статті докладно висвітлено результати археологічних студій Олександра Цинкаловського. Наведено огляд його розвідок об’єктів від палеоліту до пізнього середньовіччя. Окремо закцентовано увагу та проаналізовано значення діяльності Олександра Цикаловського для подальших археологічних досліджень Волині та збереження археологічних пам’яток.