На перехресті волинських доріг: життя родин Левчанівських і Гродзінських наприкінці ХІХ – у ХХІ століттях - Шваб, Лариса (Літопис Волині, 2019)
У статті розповідається про життя відомих родин Гродзінських і Левчанівських на Волині. Описано походження, світогляд, цінності, заняття, життєві шляхи членів родин продовж ХХ сторіччя. Акцентовано увагу на пошуках національної ідентичності й політичних орієнтирів нащадків родин Гродзінських і Левчанівських.