Лесин цикл у творчості волинського поета Віктора Лазарука - Лазарук-Кузьміна, Ірина (Літопис Волині, 2017)
У статті основна увага спрямована на провідні паралелі між Віктором Лазаруком і Лесею Українкою. Публікація вміщує розвиток пізнавальної самостійності, людяності, чистоти і щирості у творчості митців.