Рецензія старшого наукового співробітника Інституту археології НАН України на статтю Ю. Мазурика «Пам’ятки України – морської держави (географічні та історичні витоки давнього суднобудування) в журналі «Пам’ятки України» № 3 за 2018 р. - Петраускас, Андрій (Літопис Волині, 2019)
Рецензія старшого наукового співробітника Інституту археології НАН України на статтю Ю. Мазурика «Пам’ятки України – морської держави (географічні та історичні витоки давнього суднобудування) в журналі «Пам’ятки України» № 3 за 2018 р.