РЕЦЕНЗІЯ на рукопис монографії Анатолія Михайловича Трембіцького «Родинна династія Сіцінських-Чехівських-Січинських-Шандорів : просопографічний портрет (XVIII – ХХІ ст.)» - Мушинка, Микола (Літопис Волині, 2019)
РЕЦЕНЗІЯ на рукопис монографії Анатолія Михайловича Трембіцького «Родинна династія Сіцінських-Чехівських-Січинських-Шандорів : просопографічний портрет (XVIII – ХХІ ст.)»